Automatizirajte backup SQL Servera u Vašoj tvrtki

  • Backup brži od originalnog MS SQL backup-a koji štedi vrijeme i prostor pomoću dinamičke kompresije

  • Smanjuje kvarove zbog problema s mrežom

  • Automatizirajte pune i diferencijalne sigurnosne kopije kao i sigurnosne kopije dnevnika transakcija

  • Integrirana cloud backup podrška za Amazon S3

  • Instant Restore omogućuje izravan pristup backup podacima

  • Web-based nadzorna ploča pruža pregled najvažnijih pitanja i upozorenja

INSTANT VRAĆANJE

Patentirana Instant Restore tehnologija vraća vašu bazu podataka online odmah – praktički eliminirajuči nedostupnost aplikacija. To vam može uštedjeti ogromne količine vremena kada vraćate bazu natrag online u slučaju katastrofu ili kad ste u potrazi za starom kopijom podataka. Kad je jednom on-line, baza podataka je potpuno funkcionalna i podržava sve čitanje i pisanje operacije. SQL Server Backup pruža podatke iz sigurnosne kopije “na zahtjev” aplikacija i korisnika dok u pozadini završava postupak vraćanja baze online.

UBRZAJTE BACKUP SQL SERVERA

AutomatiziraJte backup pomoću definiranih pravila i time ćete eliminirati potrebu za skriptama i nepotrebnim preopterećenjem koje nastaje kod originalnog backup i recovery procesa za MS SQL. SQL Safe Backup vam omogućuje stvaranje sigurnosnih pravila za pojedine poslužitelje i poslužiteljske grupe i njihovu primjenu u cijelom SQL okruženja. Postavite automatski puni, diferencijalni ili backup dnevnika transakcija za optimalnu fleksibilnost i brzinu.

POVEĆANJE KOMPRESIJE BACKUP DATOTEKE

SQL Safe Backup koristi patentiranu IntelliCompress2 ™ tehnologiju i stalno vadi uzorke upotrebe resursa sustava i automatski podešava razinu kompresije kako bi se osigurala najbolja kompresija s obzirom na stanje okoliša.

SMANJIVANJE POGREŠKI

SQL Safe Backup uvelike smanjuje mogućnost greške zbog problema s mrežom. Ako dođe do privremenog ispada mreže, SQL Safe Backup će jednostavno pauzirati i nastaviti tamo gdje je stao kada je mreža ponovno online.

PODRŠKA ZA AMAZON S3

SQL Safe Backup sada podržava S3 kao opciju za backup, restore, instant restore i OLR. Korisnici mogu pokrenuti S3 operacije ad-hoc ili to može biti učinjeno preko backup i restore wizarda.

ENTERPRISE-CLASS INTEGRACIJA

SQL Safe Backup je izgrađen uz skalabilnost na umu. Proširenja servera će se dogoditi prije ili kasnije. Pomoću SQL Safe Backup možete uštedjeti prostor, planirati budući rast, i vidjeti sve podatke koji su vam važni kada je u pitanju backup – sve u jednoj središnjoj konzoli jednostavanoj za korištenje.

SQL Safe Backup također pruža integraciju s rješenjima za upravljanje backupom kao što su EMC Data Domain i IBM Tivoli Storage Manager kako bi se mogli pridržavati korporativnih standarda prema potrebi.

NOVI WEB-BASED DIZAJN

SQL Safe Backup pruža web sučelje jednostavno za korištenje i dostupno iz bilo kojeg web-preglednika. Pregled nadzorne ploče prikazuje sva informacije uz backup i restore, backup pravila i daje više različitih pogleda. Korisnici se mogu prebacivati između kartica za navigaciju za obavljanje backup zadataka prema potrebi. SQL Safe Backup je također dizajniran za rad unutar IDERA Dashboard-a te pruža integriranu zajedničku konzolu za upotrebu na svim IDERA proizvodima.

Za više informacija posjetite stranice na engleskom jeziku.